Skip to content
Home » WindHippie Sailing – solo circumnavigation on a Grinde 27

WindHippie Sailing – solo circumnavigation on a Grinde 27

Hoe bijzonder! Als ik ga zoeken of er Grindes zijn die rond de wereld hebben gezeild, vind ik een vlog van Holly Martin die precies op dit moment solo rond de wereld zeilt in haar Grinde. Ik begin aan een binge-watch van 48 afleveringen en zie wat ze allemaal gedaan heeft om haar boot vaarklaar te maken en hoe ze er mee over de oceaan vaart. En ik sponsor haar natuurlijk via Patreon.

Wind Hippie Sailing – Holly Martin

Als ik Holly Martin vertel dat ik ook aan het kijken ben naar een Grinde zegt ze: 

So cool! I love my Grinde so much. she handles incredibly well in big seas. Even when I’m a bit overpowered, I almost never out a rail in the water. The plumb bow makes her skim over the waves rather than slicing into them. She’s also small and easy to handle. I’m so excited you’re looking at getting one too!